Cilinderkopschroef DIN 84 gedraaid - Messing - M1 x 10 - 10 stuks

€2,02 Excl. btw
€2,45 Incl. btw
Op voorraad (15 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode A101-010-010
Informatie

Waarom deze DIN 84 Cilinderkopschroef M1 x 10 in messing uitvoering kiezen?

Bij KING Microschroeven leveren wij deze DIN 84 cilinderkopschroeven in gedraaide uitvoering,  hierdoor zijn deze kleine microschroeven van een goede kwaliteit. De schroeven worden geleverd in Messing uitvoering. 

Hoe worden deze schroeven geleverd?

De DIN 84 cilinderkopschroeven M1 x 10 worden verkocht in kleine hoeveelheden. De gedraaide messing schroeven worden verkocht in zakjes van 10 stuks en opgestuurd (bijna altijd) als brievenbuspakket. Als u 50 schroeven (dus 5 x 10 stuks) koopt dan ontvangt een een korting van 10% op de DIN 84 messing schroeven. 

Heeft u grotere aantallen nodig? Neem dan contact met ons op!

Waarom deze schroeven kopen bij KING Microschroeven?

KING Microschroeven heeft het breedste assortiment in kleine maten DIN 84 Cilinderkopschroeven in gedraaide uitvoering. Deze M1 x 10 messing schroeven zijn in diverse andere lengtematen verkrijgbaar, ook leveren wij bijpassende sluitringen en moertjes. Hierdoor kunt u alles in één keer bestelling. 

Waarmee te bevestigen?

Wij leveren tal van microschroevendraaiers en ander gereedschap waardoor u altijd het juiste gereedschap gebruikt. Deze DIN 84 Cilinderkopschroef microschroeven zijn het beste te gebruiken in combinatie met onze microschroevendraaiers met gleuf/ sleuf van Wera. 

Voor deze DIN 84 messing cilinderkop schroeven adviseren wij onze bijpassende messing moeren en sluitringen!

KING Microschroeven

KING Microschroeven is dé leverancier op het gebied van modelbouw en microschroeven. Met een breed en diep assortiment en met een goede klantenservice streven wij naar 100% tevreden klanten.

Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek bent?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »