Over KING Microschroeven

KING Microschroeven is de leverancier op het gebied van microschroeven, modelbouw en ijzerwaren in het micro-segment. Met producten vanaf M0,6 hebben wij een enorm uitgebreid assortiment voor de particuliere en zakelijke klant! KING streeft naar een 100% klanttevredenheid en wil de klant helpen in de soms lastige zoektocht naar specifieke producten.

KING Microschroeven was voorheen KING Microscrews

KING Microschroeven is ruim 10 jaar geleden opgestart vanuit Borculo door de toenmalige eigenaar. Door jarenlange ervaring en kennis in een soortgelijke branche is het bedrijf begonnen met het verwerken van bestellingen telefonisch en via de e-mail binnenkwamen. Toen de orders ieder jaar meer en meer werden is er besloten om een webshop op te starten. De heer Kooning (vanwaar de naam KING Microscrews) heeft toen zelf een webshop opgezet. 

Naar jaren van hard werken en een stijgende lijn in het aantal bestellingen en klanten was KING Microscrews uitgegroeid tot een bedrijf met een vast klantenbestand en veel nieuwe dagelijkse klanten die opzoek waren naar alles op het gebied van microschroeven. Een bekende naam in de modelbouw wereld onder het motto: "Wie zoekt kent KING niet, wie KING kent zoekt niet". 

Het assortiment werd steeds verder uitgebreid van modelbouwschroeven tot aan inbus-schroeven, plaatschroeven, klinknagels, technische kogels gericht op de kleinere maten. Vandaag de dag streeft KING Microsrews ernaar om totaalleverancier te zijn door ook verspanend gereedschap, handgereedschap en nog veel meer te verkopen. 

KING Microschroeven - nieuwe naam, dezelfde service

Per 1 december 2019 is het bedrijf KING Microscrews overgenomen door David Hogenelst, na zijn studie Small Business (bijpassend) & Retail Management aan de Saxion Hogeschool in Enschede heeft hij werkervaring opgedaan binnen een bouwmaterialenhandel. Hier is de eerste kennis wat betreft ijzerwaren opgedaan. Na de overname is het bedrijf doorgegaan onder de naam KING Microschroeven en is het gevestigd in Lichtenvoorde. Met het idee om op dezelfde manier door te gaan is de webshop het eerste half jaar behouden zoals die was tijdens de overname. Binnen dat half jaar zijn er wat dingen binnen het bestelproces ontdekt die niet waren volgens wens en het kon niet aangepast worden. Hierdoor is er halverwege 2020 gestart met de bouw van een nieuwe webshop, dezelfde kwaliteit, hetzelfde assortiment (met wat uitbreidingen) op een nieuwe manier aangeboden. 

Nationale en internationale verzending van microschroeven en modelbouw!

Naast een klantenbestand die voornamelijk bestaat uit (veel nieuwe) Nederlandse en Belgische klanten verzend KING Microschroeven bestelling over de hele wereld en met trots! Met een regelmatige order vanuit Europa;
✓ Italië 
✓ Duitsland
✓ Frankrijk 
✓ Zweden
✓ Noorwegen
✓ Spanje
✓ Engeland (voor Brexit)

Ook komen er orders vanuit buiten Europa. Wij zien het als een uitdaging om onze producten over de hele wereld te verspreiden. Zo hebben wij de afgelopen jaren klanten mogen bedienen vanuit: 

✓ Verenigde staten
✓ Canada
✓ Thailand
✓ Zuid-Afrika
✓ Brazilië 
✓ Egypte
✓ Argentinië Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »