Betaalmethoden

Bij KING Microschroeven kunt u kiezen uit verschillende betalingsmethoden. Bij de afrekening/winkelwagen kunt u de methode kiezen die u wilt gebruiken.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL betaling zijn gratis.
  • U hoeft zich niet te registreren. U kunt iDEAL gebruiken als u bankiert bij een van de deelnemende banken.
  • Het is veilig, want u betaalt in de omgeving van uw bank.
  • iDEAL is gemakkelijk omdat alle betaalgegevens voor u worden ingevuld. Ook weet u direct of de betaling geslaagd is.
  • U houdt controle op  en overzicht van uw saldo. De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op uw rekeningoverzicht.

 

Vooraf overmaken

Bij de betaalmethode vooraf overmaken kunt u zelf kiezen hoe u het bedrag overmaakt, u ontvangt een factuur met daarop de bankgegevens. Maak altijd het totaalbedrag over onder vernoeming van het order/factuurnummer. Zodra de betaling ontvangen is op onze rekening dan wordt de bestelling verzonden. 
Voor deze betaalmethode worden geen betaalkosten in rekening gebracht. 

 

PayPal

Paypal is een veilige online betalingsmethode. Kiest u de methode PayPal bij de betalingsmethode dan brengen wij hiervoor €0,75 in rekening per transactie. Paypal hanteert relatief hoge transactiekosten en hierdoor zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen bij de klant. 

 

Bancontact

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten. Bancontact is een veilige en gratis betalingsmethode. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »