Platkopschroef - Kruiskop - RVS - M2,5


Hieronder staan alle RVS platkopschroeven met kruiskop aandrijving en een schroefdraaddiameter van 2,5 mm, deze schroeven hebben een extra dunne kop.
Voor de exacte maten van deze schroeven kunt u op de maattabel-knop drukken!

Maattabel

RVS platkopschroeven - Metrische draad M2,5

Deze RVS kruiskopschroeven hebben een extra platte kop en een metrische draad van 2,5 mm. Deze M2,5 bouten zijn herkenbaar door de extra dunne en brede kop. In bepaalde omstandigheden zijn deze schroeven ideaal, wanneer het gat in het te bevestigen materiaal wat aan de grote kant is. 

Deze RVS platkop bouten hebben een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Deze metrische kruiskopschroeven kunnen in allerlei toepassingen gebruikt worden. De platkopschroeven zijn RVS metaalschroeven die vervaardigd zijn uit RVS-A2, hierdoor zijn ze beschermd tegen corrosie. 

DIN 965 metrische boutjes M2,5 met kruiskop

De schroeven zijn voorzien van een kruiskop, gebruik voor deze kruiskopschroeven altijd de juiste schroevendraaier. Door het formaat van deze kleine metaalschroeven zijn ze redelijk kwetsbaar. Voor deze 2,5 mm metrische bolkopschroeven adviseren wij de PH1 schroevendraaiers. 

 

Hoe zijn deze RVS kruiskopbouten 2,5 mm het beste te bevestigen?

Deze metaalschroeven hebben een metrische draad, dat wel zeggen dat er een moer opgedraaid kan worden of dat de metaalschroef M2,5 in een getapt schroefdraad gedraaid kan worden. Voor de bevestiging van deze RVS bouten adviseren wij onze RVS Moeren in M2,5 en onze RVS sluitringen M2,5.

Wilt u een schroefdraad tappen van 2,5 mm om deze schroef te bevestigen dan adviseren wij onze handtapset M2,5 of machinetap 2,5 mm. 

Technische specificaties platkopschroef metrisch

Materiaalsoort

RVS - A2

Aandrijving - Sleutelwijdte (S): 

Kruiskop - PH1

Schroefdiameter

2,5 mm

Totale kophoogte (k1)

0,9 mm

Kopdiameter (d1)

4,9 mm

Kopvorm

Platte kop

Schroefdraadrichting

Rechts

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »