Snijplaat metrisch Links - M3 x 0,50 - DIN 233

M3 x 0,50
€5,50 Excl. btw
€6,65 Incl. btw
Niet op voorraad
Artikelcode G311-030-050
Informatie

Waarom deze Snijplaat M3 x 0,50 Linkse draad - DIN 322 kiezen?

Snijplaten worden gebruikt voor het snijden van een uitwendige draad. Deze Snijplaat M3 x 0,50 kan gebruikt worden om metrische draden te snijden. De DIN 322 Snijplaten M3 x 0,50 zijn gemaak van HSS staal en zijn van topkwaliteit. 

De snijplaten zijn het best te gebruiken in combinatie met onze snijplaathouders, kijk bij de snijplaathouders voor de juiste maat. De snijplaat M3 x 0,50 kan vastgezet worden in een snijplaathouder en zo kan er handmatig een uitwendig draad getapt of hersteld worden. 

Gebruik snijolie bij het tappen voor het beste resultaat, dit verlengd tevens de levensduur van de snijplaat. 

 

Hoe worden deze Snijplaten M3 x 0,50 geleverd?

De snijplaten worden per één stuk verkocht en los verpakt. Door het formaat kunnen de snijplaten M3 x 0,50 per brievenbuspost verzonden worden, hier hoeft u dus niet speciaal voor thuis te blijven. 

Heeft u grotere aantallen snijplaten HSS M3 x 0,50 nodig? Neem dan contact met ons op!

 

Waarom deze tappen kopen bij KING Microschroeven?

Wij hebben een ruim assortiment aan verspanend gereedschap. KING Microschroeven is gespecialiseerd in de verkoop van kleine boortjes, snijplaten en tapjes, als een van de weinige bedrijven in Nederland verkopen wij snijplaten van M1! Naast snijplaten M3 x 0,50 verkopen wij ook (kleine maten) centreerboren, handtappensets, metaalboren met 5% cobalt en nog veel meer! Kijk gerust bij al ons verspanend gereedschap!

 

KING Microschroeven

KING Microschroeven is sinds jaar en dag dé leverancier op het gebied van modelbouw en microschroeven. Voorheen bekend onder de naam KING Microscrews. Met een breed en diep assortiment en met een goede klantenservice streven wij naar 100% tevreden klanten.

 

 

Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek bent?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »