Wera 2050 microschroevendraaier Phillips - PH0

€4,83 Excl. btw
€5,85 Incl. btw
Op voorraad (6 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 2050-0-000
Gerelateerde producten
Informatie

Waarom Wera Kraftform 2050 microschroevendraaier kruiskop - Phillips PH0 kiezen?

Deze kruiskop microschroevendraaiers van het merk Wera kraftform zijn perfect voor het fijnmechanische werk. Wera staat bekend om het maken van topkwaliteit gereedschap en daar zijn deze microschroevendraaiers met kruiskop phillips PH0 een goed voorbeeld van. Deze schroevendraaiers zijn voorzien van een draaikap en een sneldraai-zone waardoor deze kruiskop schroevendraaier PH0 super snel heen-en-weer kan draaien. De microschroevendraaier PH0 is voorzien van een 'Wera Black Point-punt' waardoor de kruiskop van de schroevendraaier sterk is en extra bescherming heeft tegen corrosie. De schroevendraaier PH0 met kruiskop heeft een beveiliging tegen wegrollen. 

Eigenschappen Wera microschroevendraaier Phillips PH0 

✖️ Wera kraftform

✖️ Phillips

✖️ Maat: 0

✖️ Lengte Kling: 60 mm

✖️ Totale lengte PH00 microschroevendraaier: 157 mm

✖️ Voor kruisgleuf/ kruiskop schroeven 

 

Welke schroeven kunnen aangedraaid worden met deze Wera PH0 microschroevendraaier?

Bij KING Microschroeven hebben wij kleine schroeven met zaagsnede in het assortiment die het beste met deze Wera microschroevendraaier met sleuf/ gleuf aangedraaid kan worden. Zo verkopen wij kruis-kopschroeven met bolcilinderkop DIN 7985, DIN 965 verzonken-kop schroeven maar ook houtschroeven met sleuf/ zaagsnede

Naast deze Wera microschroevendraaier kruiskop - Phillips PH0 verkopen wij ook andere formaten 2050 kruiskop-schroevendraaiers. 

 

Hoe worden deze microschroevendraaiers met kruiskop geleverd?

De Wera microschroevendraaier PH0 wordt per stuk verpakt. Door het gunstige formaat van de schroevendraaier kan dit artikel per brievenbuspakket verzonden worden, u hoeft hier dus niet speciaal voor thuis te blijven.  

Heeft u grotere aantallen Wera microschroevendraaiers met kruiskop PH0 nodig? Neem dan contact met ons op!

 

Waarom deze Wera schroevendraaier kopen bij KING Microschroeven?

Wij hebben een ruim assortiment aan kleine schroeven, microschroeven, minischroefjes en klein gereedschap. Het is belangrijk om bij kleine schroeven het juiste gereedschap te gebruiken, daarom hebben wij gekozen voor microschroevendraaiers van het merk Wera. Zij producten uitsluitend top kwaliteit gereedschap. Alle microschroevendraaiers worden direct uit voorraad geleverd, hierdoor kunt u de schroevendraaier PH 1 snel in huis hebben. 

KING Microschroeven is sinds jaar en dag dé leverancier op het gebied van modelbouw en microschroeven. Voorheen bekend onder de naam KING Microscrews. Met een breed en diep assortiment en met een goede klantenservice streven wij naar 100% tevreden klanten.

 

Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek bent?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...